Wie wij zijn

Maatschappelijk ondernemer

Karin Stiksma is de grondlegger en drijvende kracht achter Joint Projects. Haar drijfveren zijn van nature bouwen, ‘puzzelen’ en ondersteunen. Daarbij zijn waarden als integriteit, inclusie en samenwerking voor haar fundamenteel. Karin onderscheidt zich op haar combinatie van bestuurlijke ervaring, inclusie en passie voor en achtergrond in leisure. 

Het team van Joint Projects

Chrit Gudde is senior projectmanager en kijkt vanuit zijn technische achtergrond naar hoe recreatieaanbod geïnnoveerd, verbeterd en ontwikkeld kan worden om het toegankelijk te maken.

Thomas van der Heijden is als senior adviseur betrokken bij projecten van Joint Projects. Hij is maatschappelijk zeer betrokken en heeft een ruime ervaring op rijksoverheidsniveau en in bestuursfuncties van maatschappelijke organisaties. Hij was mede-oprichter en eerste directeur van de Academie voor Zelfstandigheid.

Ric Hop is Art director. Hij draagt maatschappelijk betrokken projecten een warm hart toe. Ric heeft 30 jaar een eigen communicatiebureau gehad.

Emi Driessen is de jongste en de duizendpoot van ons team met een groot sociaal hart. Ze heeft een achtergrond in communicatie. Als digitale nomade ondersteunt ze ons van over de hele wereld.

Ann Linnforth is een Engelse kunstenares met gevoel voor taal. Met haar creativiteit en haar Engelse roots draagt ze bij aan de concepten en de Engelse vertalingen van de communicatie-uitingen.

Daniel Oosterom is een fervent fotograaf en cameraman. Hij gaat vaak mee om de uitjes van de Rebellen vast te leggen, samen met zijn vrouw Patricia die lid is van het Rebellenteam van Joint Projects.

Piet Terpstra heeft na zijn pensionering zijn hobby filmen nóg actiever opgepakt. Vanuit zijn maatschappelijke betrokkenheid heeft hij vanaf het allereerste begin de uitjes van het Rebellenteam gefilmd. 

Het Rebellenteam

Joint Projects heeft een Rebellenteam dat samen met Karin diverse dagattracties en verblijfsaccommodaties bezoekt. Het is een bont gezelschap van circa 10 – 15 mensen die allen een andersoortige beperking hebben. Wat ze gemeen hebben is dat ze gewoon mens zijn en er graag op uit gaan! Vanuit die passie gaat Karin met veel plezier met ze op stap.

Over Karin Stiksma

Wil je meer weten over mij en mijn achtergrond, hier staat mijn curriculum vitae.

Ontmoet het Rebellenteam
Een man van ca. 35 jaar met heel kort donkerbruin haar, een grote ronde bril die vriendelijk lacht. Hij draagt een kobaltblauwe hoody met oranje koorden.

Wessel

Een man met een rechthoekvormige bril en donker haar. lacht enorm. Hij heeft een donkerblauwe jas met een grijze sjaal met stippen aan.

Bob

Een vrolijke dame van ca. 50 jaar met donkerbruin haar tot op de schouders. Ze heeft een blauwe jurk aan met een lange zilveren ketting. Haar bovenarmen zijn bloot, daaronder draagt ze blauwe mouwen. Ze kijkt naar achteren.

Dees

Een man van ca. 65 jaar met een bril die lachend opzij kijkt. Hij draagt een lichte spijkerbroek en een donkerblauw overhemd met korte mouw. Hij staat voor een bord met de tekst: Ben jij net zo slim als een oerang oetang?

Rob

Links op foto is van dichtbij het gezicht van een vrouw met lang haar te zien. Ze heeft haar ogen gesloten. Ze voelt aan een stenen beeld.

Patricia

Een jongeman met een korte spijkerbroek en een wit t-shirt met een patroon met groen erop. Hij klimt tegen een klimmuur op en staat op een greep en houdt een rode greep vast.

Mervin

Een vrolijke man van begin 30 die op een podium staat. Hij draagt een zwart kostuum en heeft zijn armen wijdverspreid. Links heeft hij alleen een bovenarm.

Merijn

Een jonge vrouw van ca. 25 jaar met een zwarte bril, een staart. Ze zit aan een tafel en draagt een beige trui met pofmouwen. Ze is een mandala aan het inkleuren.

Joy

Een man van ca. 35 jaar kijkt vriendelijk achterom. Hij heeft zwart haar en draagt een jeans kleurige trui met op zijn rug een oranje bies.

Paul

Een man van ca. 35 jaar zit met een witte helm op en in een blauwe overall voor een turbine. Hij kijkt verwachtingsvol

Daniil

Een man van begin 30 draagt een zwarte rechthoekige bril en heeft zwart haar. Zijn mond is gesloten en hij kijkt vriendelijk.

Jaheed

Een meisje van 8 jaar met blond haar in een paardenstaart. Ze zit in haar rolstoel voor een houten afscheiding. Ze heeft het warm. Om haar arm heeft ze een zwarte hendel van de rolstoel die haar arm helpt om te bewegen.

Signe

×

Hallo!

Vind je het makkelijker om je vraag via WhatsApp te stellen?

Ik probeer je bericht zo snel mogelijk te beantwoorden, maar hou er rekening mee dat ik niet altijd direct kan reageren.

×