Karin Stiksma  |  06 190 570 19  |  karin@jointprojects.nl

Over Karin

Karin Stiksma, grondlegger en drijvende kracht achter Joint Projects:

Drijfveren en waarden

Mijn drijfveren van nature zijn bouwen, ‘puzzelen’ en ondersteunen. Daarbij zijn waarden als integriteit, inclusiviteit en harmonie voor mij fundamenteel. Vanuit die basis leef en werk ik. Ik onderscheid me op mijn combinatie van bestuurlijke ervaring, inclusie en mijn passie voor en achtergrond in leisure. Een organisatie die actief is in de vrijetijdssector past het beste bij mij. Ik breng jarenlange ervaring in het publieke domein mee en weet hoe gemeenten en maatschappelijke organisaties werken.

In verbinding

In iedere rol ben ik voortdurend op zoek naar de ‘why’ van een organisatie. Ik ben er alert op dat die altijd past bij de veranderende wereld om ons heen. Door continu in verbinding te staan met stakeholders in mijn omgeving en me te verdiepen in ontwikkelingen, weet ik goed wat er speelt en welke belangen er zijn.  Ik investeer ook in de medezeggenschap binnen een organisatie.

Draagvlak en beweging

Ik doorgrond vraagstukken grondig en snel, en vanuit meerdere disciplines. En ik investeer fors in relaties met collega’s en andere stakeholders. Door mijn rust en het gecreëerde draagvlak breng ik beweging in organisaties. Samen met  interne en externe stakeholders formuleer ik de ‘how’ en ‘what’ van een organisatie en ontwikkel ik nieuwe concepten. Dat doe ik energiek en verbindend. 

Resultaatgericht

Door mijn talent om vanuit rust complexe zaken eenvoudig te maken en mijn vermogen om (organisatie)vraagstukken pragmatisch en vernieuwend aan te pakken, ben ik in staat om snel resultaat te boeken.

Meer lezen over Karin?

Wilt u meer weten over Karin’s missie en doel? Lees haar interview met NRIT en klik op de button hieronder. 

 

 

‘Kijk naar het mens, niet naar de beperking’

-Karin Stiksma, maatschappelijk ondernemer

Typisch Karin

Integer I snelle geest I analytisch sterk I natuurlijk netwerker I laagdrempelig I verbindend I doorzetter die vooruitgang boekt I recht door zee I dienstverlenend I enthousiast, flexibel en vasthoudend I combineert een nuchtere frisse kijk op zaken met een goed inlevingsvermogen I gestructureerd en resultaatgericht I creatief I leergierig I vindingrijk en initiatiefrijk

Expertise
Inclusie I Leisure I Bedrijfsvoering I Marketing I Veranderkunde | Kwaliteitsmanagement | (Team)coaching| Samenwerkingsverbanden | Mediation | Programma- en projectmanagement| Governance | Academisch geschoold | Creatieve oplossingen

Nevenactiviteiten
Lid Raad van Advies Special Social Club | Lid Raad van Toezicht Stichting Trajectum (vanaf 2012) I Voorzitter Stichting Steun van Trajectum (vanaf 2012) I Mediator I Assessor Register Certified Board Member (2016 -2018) I Lid Raad van Toezicht van Stichting Orthopedagogisch Centrum de Ambelt (2015-2017) I Lid Raad van Toezicht Centrum voor Jong Ondernemerschap (2011-2013) I Voorzitter Ladies Business Apeldoorn (2010-2012)

Karin Stiksma
Celebeslaan 8
7314 BG Apeldoorn
06 190 570 19