De Community

tekstballon_iedereen-overal-plezier
Rechts staan 2 getekende, blije halve poppetjes. Links is fuchsia en rechts is groen. Daarnaast staat de naam Toegankelijke (groen) Recreatie (fuchsia).

Iedereen overal plezier, daar gaan wij voor. Toegankelijke Recreatie brengt alle betrokken partijen samen in één community. Met elkaar slaan we de handen ineen voor een inclusieve recreatiemarkt.

De community is een professioneel netwerk voor ondernemers, designers, fabrikanten, leveranciers, stichtingen, overheden, fondsen en belangenbehartigende organisaties die toegankelijk recreatieaanbod willen realiseren. Anders gezegd: het is dè kennisbron en hèt netwerk voor Iedereen Overal Plezier! Aan deelname aan de community zijn geen kosten verbonden.

De community is niet alleen “vóór iedereen” maar juist ook “dóór iedereen”. Deelnemers kunnen voortaan zelf rechtstreeks nieuws, belangrijke informatie en events posten over toegankelijke recreatie op het platform van de community. Ook kunnen deelnemers een lijst van deelnemers zien zodat ze snel zien bij wie ze moeten zijn voor wat. Daarnaast kunnen bezoekers van de website via whatsapp een vraag stellen aan Joint Projects als matchmaker.

Tot slot, is er een Kennisbank waar allerhande Toolkits, onderzoeken e.d. in staan. Als je mailt naar [email protected] met nieuwe relevante kennisitems, dan kunnen we samen de kennis op dit vlak verder bundelen en uitbouwen.

Het platform Toegankelijke Recreatie biedt de mogelijkheid tot uitwisseling van ideeën en ontmoeten van professionele partijen die werkzaam zijn in de recreatiesector.

Wil je zelf ook nieuws en kennis delen over toegankelijke recreatie? En wil je een kijkje nemen in de kennisbank van de community?

Zoek op trefwoord in nieuws en evenementen

“We moeten zorgen dat we mensen met een beperking erbij betrekken. In alle domeinen. Ook in het domein van de recreatiesector!”

Rick Brink – ambassadeur van de community en oud-Minister Gehandicaptenzaken

Deze deelnemers gingen je voor, sluit je ook aan en doe mee!

Abra b.v.

Accessaloo 

Accessibility

Access Wout

All Inclusive at Work

Apenheul

Aquazoo

Bartiméus fonds

Boerderijrecreatie

Breda Gelijk

Breda University of Applied Sciences

Camping Simmerschmelz

Convious

DVW Consulting

Eelke Droomt

Empowerment by Playing

Gemeente Berg en Dal

Gemeente Gelderland

Ginder

Harthop Advies

Hidden Disabilities Sunflower Nederland & België

Hogeschool Utrecht

Kidsproofplus.nl

Komt het Zien!

Koninklijke Burgers’ Zoo

Kunst van het Mogelijke

Leer Zelf Online

Marketing Oost

Nederlandse Vereniging van Dierentuinen

Nationale Vereniging de Zonnebloem

Noord Holland Noord

Off Road Solutions

Provincie Gelderland

Recreatie Vakbeurs/Easyfairs Nederland

Safaripark Beekse Bergen

Saxion

Sprookjesbos

Stephear

Stichting Audiovisuele Toegankelijkheid

Stichting Oren en Ogen tekort

Stichting Chill

TG Lining

TR Care

Tuurlijk Toegankelijk

UL-Team

Vrouwenhof Roosendaal

Vakantieschip

×

Hallo!

Vind je het makkelijker om je vraag via WhatsApp te stellen?

Ik probeer je bericht zo snel mogelijk te beantwoorden, maar hou er rekening mee dat ik niet altijd direct kan reageren.

×