Wie wij zijn

Bij Joint Projects zijn we meer dan alleen een adviesbureau. We zijn een team van gepassioneerde individuen die geloven in de kracht van inclusie en toegankelijkheid. Onze missie is om vrije tijd en recreatie toegankelijk te maken voor iedereen. Ons team zet zich dagelijks in om deze visie te realiseren.

Maatschappelijk ondernemer

Karin Stiksma is de grondlegger en drijvende kracht achter Joint Projects. Haar drijfveren zijn van nature bouwen, ‘puzzelen’ en ondersteunen. Daarbij zijn waarden als integriteit, inclusie en gelijkwaardige samenwerking voor haar fundamenteel. Karin onderscheidt zich op haar combinatie van bestuurlijke ervaring, inclusie en passie voor en achtergrond in leisure.

Het team van Joint Projects

Naast Karin bestaat ons team uit een diverse groep professionals, van ervaringsdeskundigen tot experts in toegankelijkheid en recreatie. We werken met een team van 7 mensen, elk met een eigen achtergrond en expertise. Van strategie en techniek tot communicatie, we hebben alle vaardigheden in huis om onze missie te realiseren.

Chrit Gudde is senior projectmanager en adviseert ondernemers vanuit zijn technische achtergrond hoe zij hun recreatieaanbod toegankelijk kunnen maken. Daarbij kijkt hij naar de haalbaarheid en maakt hij integrale ontwerpen die hij ook toetst bij de rebellen.

Thomas van der Heijden is als senior adviseur betrokken bij projecten van Joint Projects. Hij is maatschappelijk zeer betrokken en heeft een ruime ervaring op rijksoverheidsniveau en in bestuursfuncties van maatschappelijke organisaties. Hij was mede-oprichter en eerste directeur van de Academie voor Zelfstandigheid.

Ric Hop is Art director. Hij draagt maatschappelijk betrokken projecten een warm hart toe. Ric heeft 30 jaar een eigen communicatiebureau gehad.

Emi Driessen is de jongste en de duizendpoot van ons team met een groot sociaal hart. Ze heeft een achtergrond in communicatie en ze studeert nu Tourism management. Als digitale nomade ondersteunt ze ons van over de hele wereld.

Ann Linnforth is een Engelse kunstenares met gevoel voor taal. Met haar creativiteit en haar Engelse roots draagt ze bij aan onze inclusie concepten en de Engelse vertalingen van de communicatie-uitingen.

Britt Vermeeren brengt met een achtergrond in Attractions and Theme Parks Management waardevolle expertise binnen ons team. Als projectcoördinator ondersteunt ze in diverse werkzaamheden en is ze actief bij verschillende projecten.

Naast ons team werken we samen met een netwerk van fotografen en cameramannen, waaronder Piet en Daniel, om onze projecten vast te leggen en te delen met de wereld. Dankzij deze samenwerking kunnen we inspirerende verhalen vertellen en de impact van onze projecten laten zien.

Rebellenteams

Joint Projects heeft Rebellenteams die samen met ons diverse dagattracties en verblijfsaccommodaties bezoeken. Het is een bont gezelschap van circa 35 mensen die allen een andersoortige beperking hebben. Wat ze gemeen hebben is dat ze gewoon mens zijn en er graag op uit gaan! Vanuit die passie gaan we met veel plezier met ze op stap.

Over Karin Stiksma

Wil je meer weten over Karin en haar achtergrond, hier staat haar curriculum vitae.

Ontmoet de Rebellen
09 11dec22lc3 2 min Wie wij zijn
groepsfoto Wie wij zijn
20220825 095923 Wie wij zijn
×

Hallo!

Vind je het makkelijker om je vraag via WhatsApp te stellen?

Ik probeer je bericht zo snel mogelijk te beantwoorden, maar hou er rekening mee dat ik niet altijd direct kan reageren.

×