Familie-uitje: Avifauna met blindentolken

Wanneer

22/10/2022    
09:00 - 18:00

Beleef Avifauna met blindentolk.

Vind jij dieren ook zo leuk en heb je een visuele beperking? Kom dan op zaterdag 22 oktober naar Avifauna in Alphen aan den Rijn! Een leuk dagje uit met de hele familie, georganiseerd door Komt het Zien! en het Bartiméus Fonds.

Wandel door het park en waan je in verschillende werelddelen met de mooiste vogels die daar vandaan komen. Maar er is zoveel meer! De vogels leven samen met onder andere dwergaapjes, halfapen en rode panda’s. En er is voor de kinderen een superleuke speeltuin.

Spectaculair is de vogeldemonstratie. Hier vliegen de vogels dichtbij en zie je ze eten en jagen zoals in de natuur. Ara’s cirkelen boven de vijver, grote roofvogels duiken om hun prooi te vangen en Afrikaanse lepelaars gebruiken hun speciale snavel om voedsel te zoeken. Wil je nóg dichterbij? De felgekleurde kleine lori’s kun je zelf nectar voeren, terwijl ze op jouw hand zitten!

Op 22 oktober zorgen vijf blindentolken van Komt het Zien! voor live audiodescriptie. In het park, bij de voederpraatjes en natuurlijk bij de prachtige vogeldemonstratie. De tolken vertellen wat er allemaal is te zien. Je mist niets en beleeft Avifauna écht samen!

Je bent van harte welkom op deze dag als je zelf, je kind of (groot) ouders een visuele beperking heeft. Kom samen!

Meer info en aanmelden: https://www.komthetzien.nl/avifauna

×

Hallo!

Vind je het makkelijker om je vraag via WhatsApp te stellen?

Ik probeer je bericht zo snel mogelijk te beantwoorden, maar hou er rekening mee dat ik niet altijd direct kan reageren.

×