Webinar: toegankelijkheid begint met gastvrijheid

Webinar: toegankelijkheid begint met gastvrijheid

Wanneer

18/10/2023    
13:00

Op 18 oktober om 13:00 vindt er een webinar plaats over hoe toegankelijkheid voor mensen met een beperking begint met gastvrijheid.

Niemand maakt een uitstapje omdat de attractie een toegankelijk toilet heeft. Je gaat ergens heen, omdat je een ervaring wilt meemaken. Toegankelijkheid en inclusie draait om gelijke ervaringen en deelneming. De spreker, Marianne Dijkshoorn is ervan overtuigd dat toegankelijkheid begint met gastvrijheid.

Marinanne maakte het eerste festival in Nederland toegankelijk in 2008. Dat deed ze, omdat ze er anders niet heen kon door haar eigen beperking.

Marianne heeft studies in leisure en event management gedaan. Nu adviseert ze events, thema parken, musea en theaters om toegankelijker te worden. Ook schreef ze een boek ‘maak je event toegankelijk voor iedereen’ dat gebaseerd is op Marianne’s ideeën: toegankelijkheid begint bij toegankelijkheid en niet met financiële bronnen.

Meer informatie? Klik op de link: https://www.iaapa.org/events/education/webinar/webinar-accessibility-people-disability-starts-hospitality 

×

Hallo!

Vind je het makkelijker om je vraag via WhatsApp te stellen?

Ik probeer je bericht zo snel mogelijk te beantwoorden, maar hou er rekening mee dat ik niet altijd direct kan reageren.

×