INC. Festival

Met het INC. Festival op 8, 9 en 10 juni markeren we dat Nederland zich 5 jaar geleden heeft aangesloten bij het VN verdrag voor mensen met een beperking. In een inclusieve samenleving doet iedereen mee.

Over het INC. Festival

Vijf jaar geleden heeft de Nederlandse overheid zich aangesloten bij het VN-verdrag handicap. Hiermee versnellen we samen de beweging naar een samenleving waaraan iedereen vanzelfsprekend kan meedoen. Met het INC. Festival brengen we jonge mensen met én zonder beperking bij elkaar en inspireren we de samenleving met onze dromen, ideeën en verhalen. Het festival is gratis te volgen via een livestream op de website van het INC. Festival.

Het online INC. Festival  is op 8, 9 en 10 juni. Alle informatie vind je op de website van het INC. Festival.

Het INC. Festival is een initiatief van het programma Onbeperkt meedoen! van het ministerie van VWS in samenwerking met verschillende maatschappelijke partners, waaronder de community Toegankelijke Recreatie.

Ricks Reisshow

Op donderdag 10 juni om 16.00 uur verzorgt de community Toegankelijke Recreatie het onderdeel ‘Ricks Reisshow’ met materiaal van vele deelnemers van de community. En met Rick Brink – ambassadeur van onze community – als gastheer samen met Eva van Lieshout.

×

Hallo!

Vind je het makkelijker om je vraag via WhatsApp te stellen?

Ik probeer je bericht zo snel mogelijk te beantwoorden, maar hou er rekening mee dat ik niet altijd direct kan reageren.

×