De bijzonder Mobiel 4 Daagse

In de zomer kunnen mensen met een bewegingsbeperking opnieuw 4 dagen langs zorgvuldig uitgezette routes door de Peel peddelen. Er is dit jaar niet alleen een route van 15 en 30 kilometen, er is ook een route van 45 kilometer.

De Bijzonder Mobiel 4 Daagse (BM4D) is een evenement voor mensen met een bewegingsbeperking. Het evenement is gestart in 2019, toen trok het al tientallen deelnemers.

Alle routes gaan over veilige en zoveel mogelijk egaal verharde wegen. Ze zijn zoveel mogelijk twee rolstoelen breed. Er zijn verschillende horecagelegenheden langs de route.

De vierdaagse wil mensen met een bewegingsbperking de kans geven om te bewegen en hun grenzen te verleggen. Handbikers kunnen meedoen, maar ook mensen met een scootmobiel of een ander aangepast (fiets)middel. De nadruk ligt niet op de prestatie, maar op het meedoen.

Meedoen kost bij voorinschrijving 14,50 en aan de kassa 20 euro. Je kunt je ook per dag inschrijven, dat is 6 euro. Het is van 18 tot en met 21 juli.

Meer lezen? Klik hier: https://supportmagazine.nl/extra-startpunt-en-afstand-tijdens-bijzonder-mobiel-4-daagse/?utm_source=Email&utm_medium=Nieuwsbrief&utm_campaign=Support-nieuwsbrief-16juni2023

×

Hallo!

Vind je het makkelijker om je vraag via WhatsApp te stellen?

Ik probeer je bericht zo snel mogelijk te beantwoorden, maar hou er rekening mee dat ik niet altijd direct kan reageren.

×