Gezocht: Ervaringsdeskundigen met Ernstig Meervoudige Beperkingen (EMB) of verwanten van iemand met EMB die graag een dagje uit of nachtje weg gaan en daarvoor een liggende verzorgingsplek nodig hebben


Heb je ernstig meervoudige beperkingen of ben je verwant-ervaringsdeskundige? Wil je graag de hele groep EMB-ers vertegenwoordigen en meehelpen om ook in Nederland Changing Places in de Nederlandse recreatiesector te krijgen? Lees
dan snel verder!

Impact maken met Changing Places in Nederland
Hoe mooi zou het zijn als iedereen een ontspannen dagje uit en nachtje weg kan beleven? En dat ook gezinnen met gezinsleden met EMB mee kunnen doen en plezier kunnen hebben, net zoals ieder ander? Hoe mooi zou het zijn als de
Nederlandse dagattracties ook deze bezoekers gastvrij ontvangen?

Dat is de droom die Het Gehandicapte Kind en Joint Projects hebben. Kinderen en volwassenen met een (zeer) ernstig meervoudige beperking hebben een liggende verzorgingsplek nodig om er op uit te kunnen. Daar willen we ons in een project sámen met (verwant-) ervaringsdeskundigen én andere partners hard voor maken.

Oprichting Changing Places Rebellenteam
Daarom gaan we een eigen Changing Places Rebellenteam oprichten. Deze (verwant-)ervaringsdeskundigen kunnen ons namelijk als geen ander vertellen waarom ze een liggende verzorgingsplek nodig hebben en wat hun precieze wensen en behoeften zijn.
Joint Projects zoekt 10 mensen die een Changing Place nodig hebben als ze er op uit gaan. Én die graag de hele groep ervaringsdeskundigen willen vertegenwoordigen. Dat kun je zelf zijn, een zoon, een dochter of bijvoorbeeld een vriend.

Wat krijg je?
Je krijgt de kans om mee te werken aan een belangrijk maatschappelijk doel.
Voor je inzet krijg je een vrijwilligers- en reiskostenvergoeding.

Meer informatie? Neem contact op met Joint Projects
Vind jij het leuk om mee te helpen aan de beweging om meer Changing Places in Nederland te krijgen? Stuur dan een mailtje naar Karin Stiksma: [email protected] of stuur een whatsapp bericht naar: 06 19057019. In de tweede week van april neem ik dan contact met je op.

×

Hallo!

Vind je het makkelijker om je vraag via WhatsApp te stellen?

Ik probeer je bericht zo snel mogelijk te beantwoorden, maar hou er rekening mee dat ik niet altijd direct kan reageren.

×