Impactmeting community Toegankelijke Recreatie

De community Toegankelijke Recreatie ondersteunt recreatieondernemers in het toegankelijk maken van hun locatie of activiteit. De community is opgestart in 2020 en onlangs is de eerste fase geëvalueerd met een impactmeting. Daaruit blijkt dat 95% van de deelnemers optimistisch is over de toekomst van de community. 

Benieuwd naar de uitkomsten? Lees de samenvatting Evaluatie en Impactmeting 

Start van de community

Toegankelijke Recreatie begint bij de designers, de projectontwikkelaars en de fabrikanten. Daarom is Joint Projects partijen vanuit zowel de kant van ervaringsdeskundigen en belangenorganisaties als recreatieondernemers gaan verbinden op bestuurlijk niveau. En met succes! Op 30 juni werd een aanvulling op het protocol van de Club van Elf overhandigd aan staatssecretaris Mona Keijzer. Zes financiers steunden het initiatief van Joint Projects in 2020: Bartiméus Fonds, HandicapNL, VNO-NCW/MKB Nederland, Ministerie van VWS, De Zonnebloem en het Gehandicapte Kind. Zo kon de community verder uitgebouwd worden.

Evaluatie en impactmeting eerste fase

De eerste fase (augustus 2020 – januari 2021) van de community Toegankelijke Recreatie is geëvalueerd met een Evaluatie en Impactmeting. Je kunt de samenvatting op één pagina lezen. Uit de evaluatie blijkt dat voor 82% van de deelnemers de community belangrijk is. De community geeft ze toegang tot een divers netwerk met gelijkgestemden. De kennisdeling binnen de community ervaren deelnemers als zeer waardevol. Deelname leidt tot nieuwe inzichten en acties. 95% van de deelnemers is dan ook optimistisch over de toekomst van de community.

Community gaat door

Inmiddels heeft de community meer dan 65 deelnemers. Met behulp van subsidies hebben we de community kunnen oprichten en vormgeven. Met elkaar hebben we mooie dingen gedaan en veel geleerd. Nu is de tijd van doorontwikkelen aangebrokenDaarvoor introduceert Joint Projects vanaf 1 september een betaald abonnement zodat we samen een toekomstbestendige community bouwen. 

Meer informatie over deelname aan de community? Neem contact op via [email protected] of vul het contactformulier in.

×

Hallo!

Vind je het makkelijker om je vraag via WhatsApp te stellen?

Ik probeer je bericht zo snel mogelijk te beantwoorden, maar hou er rekening mee dat ik niet altijd direct kan reageren.

×