Mensen met een beperking gezocht die het leuk vinden om er een dagje op uit te gaan in Friesland 

Zit je in een rolstoel, heb je een licht verstandelijke beperking, ben je slechthorend of slechtziend of ben je op een andere manier beperkt? En wil je dit najaar met Joint Projects (www.jointprojects.nl) op stap naar Friese dagattracties? Lees dan snel verder.

Provincie Fryslân

De provincie Fryslân wil graag dat zoveel mogelijk mensen plezier hebben bij de Friese dagattracties. Om te onderzoeken hoe toegankelijk de Friese recreatiesector is, heeft ze Joint Projects gevraagd om dit najaar 5 Friese dagattracties verspreid over Friesland te bezoeken. Natuurlijk sámen met mensen die een beperking hebben. 

Oprichting Fries Rebellenteam

Daarom gaan we een eigen Fries Rebellenteam oprichten. Joint Projects zoekt 10 – 15 mensen die allen een andersoortige beperking hebben die in Friesland wonen. Én die het leuk vinden om er op uit te gaan! 

Wat krijg je?

Je krijgt allereerst gratis een leuk, onbezorgd dagje uit. Daarnaast krijg je een onkosten- en reiskostenvergoeding. Én je krijgt een korte training. Dan vertellen we over hoe we als Rebellenteam op stap gaan, hoe we onze ervaringen vertellen aan de ondernemer. En ook over wat jullie nodig hebben om een leuk dagje uit te hebben.

Meer informatie? Neem contact op met Joint Projects

Vind jij het leuk om Friese dagattracties te bezoeken en om mee te doen? Stuur dan een mailtje naar Karin Stiksma: [email protected] of bel of stuur een whatsapp bericht naar haar: 06 19057019.

×

Hallo!

Vind je het makkelijker om je vraag via WhatsApp te stellen?

Ik probeer je bericht zo snel mogelijk te beantwoorden, maar hou er rekening mee dat ik niet altijd direct kan reageren.

×