Speelnatuurplekken van OERRR

Bij OERRR kun je echte avonturen beleven. Er zijn een aantal Speelnatuurplekken waar je leuk kunt spelen en in de natuur kunt zijn. Deze speelnatuurplekken zijn toegankelijk voor kinderen met een beperking.

De speelnatuur van Kardinge ligt vol boomstammen, waterpompen en stapstenen. Het is voor het hele gezin en zó ingericht dat iedereen samen kan spelen.

In speelnatuur OERRR Oisterwijk kun je heerlijk ravotten. Een groot deel van het bos is toegankelijk voor een rolstoel, zodat je samen met water kunt spelen, hutten kunt bouwen en avonturen kunt beleven.

Bij speelnatuur in De Wieden kun je kliederen met water en modder, hutten bouwen en van de natuur genieten. De omgeving is zo ingericht dat je met een rolstoel onder de toren kunt rijden, met takken een dorp kunt bouwen en de waterpomp kunt bedienen. Ook is er een invaliden toilet aanwezig.

Bij speelnatuur Belevenisboerderij Schieveen kunnen kinderen over boomstammen klauteren, hutten bouwen, zich verwonderen over kleine beestjes, terwijl de ouders een kopje koffie drinken op het terras.

Bij speelbos Erve de Pas kunnen kinderen klimmen, springen, met water en zand knoeien, zich verstoppen en hutten bouwen. De waterspeelplek is zo gemaakt dat kinderen in een rolstoel bij de pomp en watergoten kunnen.

Het speelbos Erve de Pas is heel gaaf! De boswachter heeft van alles bedacht zodat kids hier kunnen spelen. Lekker klimmen, springen, met water en zand knoeien, je verstoppen, beestjes ontdekken en prachtige hutten bouwen. De waterspeelplek is zo gebouwd dat kinderen in een rolstoel bij de pomp en watergoten kunnen.

×

Hallo!

Vind je het makkelijker om je vraag via WhatsApp te stellen?

Ik probeer je bericht zo snel mogelijk te beantwoorden, maar hou er rekening mee dat ik niet altijd direct kan reageren.

×