Tijdens Vuelta Breda een ‘blindentribune’ en prikkelarme zone

De organisatie van La Vuelta Hollanda hecht veel haarde aan het zo bereikbaar mogelijk te maken voor een brede doelgroep. De prikkelarme zone is zo ingericht dat mensen met autisme, mensen met niet aangeboren hersenletsel of epilepsie ook kunnen genieten van het wielrennen.

Bij de finishplaats is de tribune voor blinden en slechtzienden. Zij kunnen via een commentator de wedstrijd volgen. Die beschrijft heel precies en gedetailleerd wat er gebeurt. Het wedstrijdverloop wordt gedeeld, maar ook de omgeving en bijvoorbeeld het publiek. Ook voor mensen met een rolstoel is de wedstrijd toegankelijk.

Meer lezen? Vind het artikel hier: https://www.bndestem.nl/breda/blindentribune-en-prikkelarme-zone-tijdens-vuelta-breda-dit-moet-de-norm-zijn~a898c4d2/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web&fbclid=IwAR1d8vQlVIp1l4dFxIPbBye9U6wqndFj7rlKeGkV5WXybzmUa5m6_R0XIag

×

Hallo!

Vind je het makkelijker om je vraag via WhatsApp te stellen?

Ik probeer je bericht zo snel mogelijk te beantwoorden, maar hou er rekening mee dat ik niet altijd direct kan reageren.

×