Webinar ‘Werk aan de winkel’

Geef jij talent een eerlijke kans? Ook in de recreatiebranche liggen vele kansen voor een divers personeelsbestand. Bartiméus Fonds organiseert een inspirerend lunchwebinar over de arbeidskansen van mensen met een visuele beperking, op dinsdag 6 april van 12.00 tot 12.50 uur.

Schokkende cijfers

Eline Heppe van de Vrije Universiteit neemt je mee in ‘Visueel in Beeld’. Dit recente onderzoek toont schokkende cijfers over de arbeidsparticipatie van mensen die slechtziend of blind zijn. Terwijl zij genoeg talent in huis hebben!

Focus op talent

Vervolgens vertelt Sandra Ballij, social entrepeneur pur sang en eigenaar van Ctalents, hoe zij mensen met een visuele beperking wél succesvol inzet in organisaties.

Interesse?

Vind jij diversiteit binnen jouw bedrijf ook belangrijk en wil je concreet stappen zetten? Meld je dan snel aan via de website van Bartiméus Fonds, of stuur een e-mail naar [email protected]. Je ontvangt dan tijdig de link naar het webinar.

×

Hallo!

Vind je het makkelijker om je vraag via WhatsApp te stellen?

Ik probeer je bericht zo snel mogelijk te beantwoorden, maar hou er rekening mee dat ik niet altijd direct kan reageren.

×